^^

Jag har ont i hjärtat. På riktigt, fysiskt ont. När jag sträcker på mig.. Det är läskigt.
Idag har jag verkligen inte gjort nånting. Vaknade 12. fett najs att sova. Man lär sig uppskatta sömn... Sendess harj ag typ suttit här och  det har blivit mörkt och kallt och ruskigt. Jag har tänkt hur mitt liv ska bli.. Jag kom inte fram till nåt vettigt. Ut och cykla.

Back on track

Well, jag ber ödmjukast om ursäkt för min frånvaro.. Jag tappade nog glöden nångång där i höstas när mina föräldrar läste bloggen.. Och dom kan verkligen inte släppa vad dom hade läst, tjatar fortfarande om det..
Nu har det i vilket fall som helst varit jul och lite lov. Lovet har inte gettn ågon speciell utdelning än, om man bortser från julafton då jag fick många fina saker! För att nämra några så fick jag körlektioner av mina föräldrar, sjukt oväntat och överraskande. Jag fick också skor, och snytta pengar. Julfriden varade inte länge. Redan på juldagen tvingades jag åka ut till blentarp till min kusin och hennes familj. Hennes barn..  Bortskämda lilla 5åring! Alla saker han hade fått dagen innan var redan sönder. MEn det var väl ändå okey, god mat om inte annat.
Annandagen erbjöd en dags vila. Jag tränade och skulle gå och kolla på rean, men när jag insåg att det skulel vara mycket folk där bangade jag. Jag har blivit lite folkskygg märker jag. Det måste vara så att jag tar efter beteendet på min arbetsplats på vilken ajg nu har spenderat tre dagar och inkasserar 1820 kr om en månad. Det är najs. Efter jobbet (äslkar att nämna att jag jobbar och kontoret och allt arbetsrelaterat) träffade jag challan som varp å jakt efter en klänning, den fanns inte. Efter en hissnande jakt genom malmö hittade vi dock en, men när allt kom omkring var den för stor, och challan blev ledsen. Jag tröstade henne och sa att allting löste sig, och med min charm lyckades jag nog övertala henne. (Elina påpekade precis min självgodhet på msn.. nån sån finns väl inte!? eller....? ) Nu siotter jag här och dyrkar min nyfunne vän SALEM AL FAKIR, lätt årets nykomling. Jättefint, man blir glad.

Davinci koden is on!