Fråga anders och måns

alla som såg det i torsdags fattar!
Det lätt ballaste i hela programmet hittils är att man ska vara ren och artig!
Framför allt ren och inte minst artig. Men inte för artig. Då bli man sliskig. Alltså ren och artig! Dessutom ska man ha en egen stil och vara fräsch! Men viktigast är att vara ren och artig, Framför allt artig och framförallt ren ju.

The end of the tourweek and the beginning of something new?

I'm back and i'm mad! elelr egentligen inte så värst arg, mer irriterad. Eller nä, inte irriterad. Jag är nog bara lite trött.  Ganska glad ändå faktiskt.  Men nu är klockan mycket och imorogn kommer min kära mor väcka mig kl 8, sommartid dessutom. Bara för att vi ska komma i tid till Tostaröd. Fast det kommer nog ändå bli ganska fint. Tror jag, fast det tror jag varje gång och så är det alltid jättetråkigt när jag är där. Dessutom så kommerj ag inte ha någon somhelst täckning på mobilen där ute nu när jag har comviq. Fast nu är det nog überhöst där ute och då kan jag gå runt och vara djup och filosofera om livet och sånt. En liten paus från verkligheten verkligen. Fast en restresa till sydeuropa känns nog lite mer lockande egentligen.
Nu sitter jag här iafall och lyssnar på da gangsta rapper No1. Mr Tupac shakur(Heter han så?) och försöker planera mitt liv. Det går dåligt, allting som ska hända under lovet kommer hända på måndag.. Attsing Attsigt! och på detta så är min digitalkamera borta och så har lindas kompis som ska sova här tagit MIN madrass, som låg så fint här på golvet. Det betyder att ajg måste sova i mitt rum igen. Där luktar rök, och det är inte jag, och det kan knappast vara mitt hår heller för det tvättade jag idag! jag kände att det var viktigt; jag ville vara fin när ajg skulel till musikbörsen. Annars är dom helt bitchiga mot en.

Turneveckan var super! och hermodsdal ungarna var nästan den bästa publiken. lindeborg var iafall lätt den sämsta.. Nu måste jag lista lite. Så att jag inte glömmer bort denna fina händelse.

Skolorna i rangordning efter bästa lokal,publik och framträdande;

  1. Hermodsdal, även om det var i början av veckan och jag fortfarande var lite nervös gick det mesta bra. Scenen i deras matsal var rymmlig och publiken var, om än en aning oengagerade, bra.
  2. Latin, lokalen var dålig för ljudet men fin. Och publiken var okey, fast dom gick mitt i för att ha matte
  3. Malmö Montessoriskola, Pytteliten scen som ajg höll på att bryta ryggen på när jag trampade utanför.
  4. Rönnen, rolig lokal bra framträdande mindre bra publik
  5. Lindeborg, sista skolan. Smal scen och jobbig publik, men det var nogä nde den roligaste spelningen eftersom den var sist.

Jag är väldigt glad att jag hamnade i den gruppen som jag gjorde, fyfan va bull det skulle varit med min andra ensemble.Det hade blivit att jag suttit själv och inte sagt ett ord till någon underhela veckan.
Historien om marks plankning till estland var föresten bättre när han inte berättade den wsjälv Den blev helt tråkig då.

Under veckan som har gått har jag också: Sett Matrix för första gången och fikat på lilla kafferosteriet.
Mitt Mission (wannabe challan) är inte någon person över huvudtaget. Mitt mission går ut på att växla till mig så många enkronor som möjligt. Dett finns ingen tidsgräns och jaag tävlar inte mot någon, mend et är lite lustigt.

Jag ska bli grym på piano nu, \/ Peace!


Mina sista ord

jaha, imorgon ska vi alltså spela på hermodsdalskolan.
Om ni inte hör från mig imorgon så kanske ni måste frukta det värsta.

RIp


le week-end

Ja, nu sitter man här igen. men skillnaden fårn förr gången är att imorgon är det skola igen och att nu har jag en ny jacka.

Min helg i punkter

  • Nöbbelöv
  • Tequilashots med salt och en torr apelsin
  • Playgirl på Arena
  • En Losssssst kill som letade efter karin
  • Lökringar
  • Historien om att Renen var påväg att komma ut.
  • Chilly cheese
  • Lökringar
  • En förvirrad linda
  • Ett missat kalas hos sanne
  • En fika med petter och senare också elina
  • Burlöv Center
  • ny jacka
  • En tvätt av håret (MED ScHAMPO!)
  • Lekt på lunar
  • En fin cykeltur
  • Ett samtal till zaratea(undrar om hon läser detta, hon borde göra det, men ajg tror inte det)

Om typ47 min börjar turnéveckan, och det ska bli både kul ochspännande. det mest spännande blir nog ändå hermodsdalskolan. hehe. Måste bli ganster tills dess.

Nänu ska jag nog gå och lägga mig och somna in till Separation Roads, faktiskt bra album!

Kommentera ffs
\/pease out \/




.

Huja!
bk i 5 timmar igårkväll med mattias och flina.  Och lite kajsa, och hennes pappa.. han var lite lustig fakitkst.
Nu åär jag trött och vill itne göra nåtning.

.

Ganska bull dag. Gjorde typ ingenting men vvar ändå jättetrött när jag kom hem. SÅ jag har spelat Twins på hamsterpaj och sprungit och kolalt på tv.
Torsdagen är den nya måndagen: Veronica Mars OCH (premiär idag) Fråga anders och måns.
Det var sådär kul.. lite besviken.


Nu ska jag ägna mig helhjärtat åt min nya hobby! Mäta saker på google earth.

Dagens mätning: Hur lång min löprunda är och var hälften och en tredjedelarna är

Jösses!

Idag var en kul dag. Började först klockan tolv men var nära på att inte hinna i tid. Vi repade hela dagen i aulan.
Sen var jag lite på stan och letade efter en jacka, men höstjackorn är borta och det finns bara vinterjackor nu >.< sjukt surt. Jag kommer frysa till döds innan det är tillräckligt kallt för vinterjacka.

Nu har jag iafall sprungit och gjort min Arr&komp läxa.

Glad höst

Glad höst

Kolla! Vilken fin bild challan har tagit. Väldigt konstnärligt. Och fin, man blir liksom glad, fast alla andra är nere. Jag diggar hösten stenhårt.

Snart är det dags att cykla hela långa vägen genom höstmalmö till skolan.

Söndermarken-Lars Winnerbäck

Haha, jh är numera en hårt arbetande OCH ansvarstagande studerande vid malmö Borgarskola. Idag har han inte pluggat mindrre än 2 timmar, och det direkt efter att han kom hem. Igår pluggade han 4. Den lille pojken börjar lära sig. Jh's arbete går utpå att städa ett dagis, och idag följde jag med honom för att se hur det gick till. Det var kul att titta på när jh städade toaletter och torkade golv osv, men han får fiiiiiiiiiiin lön så jag skulel nog inte bangat det jobbet. Fast lite segt med tre dagar i veckan.

 Fyfan a trött jag var när jag kom hem fårn skolan idag.  Jag kolalde på det inspelade prison break(första avsnittet på andra säsongen och det var faktiskt bra, men det är lite väl nu..Om det ska fortsätta på dethär viset vet jag inte om ajg klarar att följa det, då komemr jag troligtvis att få hjärtattack eller magså¨r eller eksem eller nåt annat otrevligt) och det inseplade faktum(det hanldade om knark, ändå lite kul) från igår och sen somnade jag i soffan. Sjukt trött och sliten efter gårdagen.
För då var det ju måndagskonsert och jag  var i skolan från 8 till kvart i 10. Jasg är stolt medlem av ImpEns 12, mycket fina människor och musiker där. Jag får typ mindervärdeskomplex(hmm...). Vi seplade iafall Josie av Steely Dan.  Och det gick bra, ända tills slutet när vår käregitarrist glömde typ intror, men han löste det faktiskt rätt hyfsat, och jag blev nöjd, fatjag var sjukt nervös. Sen när jag kom hem var jag tvungen att se sleeper cell. sen så spelade jag piano till 12 och sen gick jag och la mig på madrassen. Mamma hotade föresten med att ta upp den på vinden, hon tycker att jag sover dåligt.... och det ligger mycket sanning i det.. Haha, fattar ni? ; Ligger. hehe.. Ibland blir jag förvånad över hur fyndig jag är!
Imorgon är det repdag och jag börjar först kl 12.. kul.

En sorglig grej som hände förra veckan, i fredags närmare bestämt; Ferber fick åka till sjukhuset, han fick tydligen en hjärtinfarkt i skolan och fick åka till sjukhuset med ambulans. helt allvarligt. Andrzej Ferber är förövrigt min lärare i Kör och Kulturhistoria. Jag har bild på datorn om någon vill ha.. Challan ville inte ha..
Måndagskonserten skulle egentligen blivit filmad, men det gick inte för kameran var hemam hos ferber och ingen ville nog gå dit och störa honom i hans svåra sjukdom. Men den stora frågan kvarstår, vad hade han kameran till( ja, svaret har vi nog alla inom oss).

Nu är det DHW. Adios


helgen äro slut

Jo, allt är väl med mig, ingen  tuff helg precis, det har varit chilchill chill och tv och dator och piano och så lite lund. Ändå ganska fint.
Nu ska jag snart gå och sova så att jag vaknar pigg itll en ny vecka, där jag kan prestera mycket och vara trevlig och social och rolig. Veckan som börjar om cirkus 50 min kommer innehålla mycket musik men även en del prov. Imrogn är det tillexempel musikprojektdag. Vi ska få lära oss att hantera vår nervositet. .. hpf, ioförsig så kan det nog behövas för sen på kvällen så är det måndagskonsert. Nervöst till tusen.

Nu är jag trött, imrogon får jag mitt efterlängtade comviq-kompis, äntligen!
ring mig
0768915778

Guttenacht!

lördag "morgon"

Jaha, klockan är 1 och här är ekot... Jag fryser och jag har kommit på att mitt hår luktar kontisgt.. lite som smör, men ändå var deti nte så längesen ajg tvättade det...  typ 6 dagar bara. Det känns tungt, jagh ar börjat tvätta det för ofta.. inte kul, det är en ond cirkel som typ är omöjlig att bryta tror jag.
well, anywayS. jag har inte gjort nånting och gick upp typ nu, vad ska jag göra idag. hmm...
Jag vill köpa en jacka och byxor, men vad är oddsen för att jag ska handla kläder? mycket höga. dessutom stänger typ affärerna nu.
Igår var för övrigt en väldigt fin dag, men lite konstig, jag kände mig snäll och glad nästan hela dagen..
Jag började inte skolan förrän halv 2 så på morgonen låg jag och snoozade i flera timmar. Fett nice.
Sen hade vi typ två lektioner och sen så var vi nåra stycken som stack till mackedonkan.. Mr. Andersson var fett enrvös ty han behövde sprit och tvingade typ mig att ringa langare, för han vågade inte själv.. Det slutade med att jag fick cykla till rosengård och hälsa på min gode vän. wJag fick vänta i hans lägenhet medan han gick nånstans för att hämta grejorna. Det var typ tiotusen personer där inne, hela ziggesläkten. Det var en.. Upplevelse. Sen kom han tillbaka och då hade han med sig mycket vin och tequilla, jag blev sugen..  Sen cyklade jag in till södervärn igen och mötte noah och mattias, sen åkte han typ direkt. Jag vet faktiskt itne varför jag gjorde det för honom... Jag gillar nog spänningen. Spänning i vardagen. Han jag handlade av var helt nojjig, snackade om civilare hela tiden, lite läskigt.  Men det är fint i Rosengård helt mycket folk ute hela tiden ochså, det känns som dom har helt fin gemenskap där. Den finaste förorten är ändå lindeborg. Dit ska jag lätt flytta.  Efter att Andersson hade lämnat oss för sin belove annika i Ssandby  gick jag och noah in mot stan. Han är lite konstig nowadays, helt mystisk. Han är nog lite deppig, han  tjatar om att supa hela tiden, och detä ri nte likt honom, så han ville att vi skulle dela på en liter vin... Jag ville inte, så jag cyklade hem.
Nästa punkt på programmet var The Ukulele Orchestra Of Great Brittain med love och våra fäder på victoria teater, det låter lite nördigt. Men det var fatksitk fettfett. Och roligt, brittisk humor ftw. Pappa trodde att dom var akademiker, jag fattade aldrig varför, men han sa att det var för att dom var roliga.
När jag kom hem så gick jag och jh till bk där vi satt och chillade i typ en timme.
Sen var dagen slut.

Frukt!

Frukt is the shit!
Det låter som trams och som skivet i en lärobok, men det är sant! Man blir fett pigg av frukt.
Det är min drog

Denna bloggs förebild och gud

Denna bloggs förebild och gud (jag beundrar speciellt hennes käkar)jag beundrar speciellt hennes käkar


4.81

Jag sprang med tejpad fot genom hela stan, 4.81 km på en halvtimme tycker jag ändå är rätt bra faktiskt .
Nu ska jag spela piano och sen sova, och sen vakna och gå till skolan kl 1!

hej/z

När october vinden blåser...

När det är höst och sjukt kallt här inne(min näsa är iskall) är jag den enda som skriver blogg :O, och jag kommer knappast börja bilddagboka.. kanske främst för att jag har tappat bort min digitalkamera. Den är bara borta.

Idag har ajg varit i skolan jättelänge, och det var sjuuukt tråkigt, har känt mig jättenere och seg, men sen hade vi arr och sen sång och båda var ganska kul. Alla måste komam och kolla på när jag och noah ska sjunga tillsammans på musikcafé. HAHA , sound of silence med atämmor och sånt, helt seriöst...
Det är ganska mycket med skolan nu faktiskt (tänk på att jagä r estet och inte van att ha andra läxor än musik) Matteprov i morse, och på måndag är det måndagskonsert, ska spela josie med min beloved ensemble(=den braiga). Sen är det en massa repetiotioner inför turnéveckan om två veckor..  Jag ska psela på Rönnen, malmö montesoryskola och nån till som ajg inte kommer ihåg.. Det ska nog bli bra. Jag måste skriva en låt till Ensledningen och sen så är det samhällsprov.

Det luktar jättemcyekt rök i mitt rum.. Sjukt äckligt, det måste på nåt sätt vara rök från mina grannars lägenhet som sipprar genom teglet och sprider en ÄCKLIG luklt i mitt rum, så nu sover jag på en madrass här vid datorn. Ja, detk naske är lite nördigt, men det slår inte juke, föresten fårgade jh mig typ kl 11 igårkväll om jag ville följa med till bk/börjes och bjuda honom på burgare... Jag ville inte.

Imorgon ska jag och love och våra fäder gå på ukulele konsert det ska nog bli kul, men nu ska jag ut och springa.
Stå på er där ute 8-|

.

ojoj, vem dyker upp när alla minst anar det?

ja, jag har faktiskt en blogg... men har inte du någon?