Vad varje man (och kvinna) bör veta om ernst:

Ernst Kirchsteiger, född 3 november 1957 i Degerfors, Örebro län (Värmland), är en inredare som varit programledare för tv-programmen Sommartorpet och Nya rum.

Kirchsteiger var SVT:s julvärd på julaftonskvällen 2004, det uppdrag som Lotta Bromé hade året innan, innan dess var det alltid Arne Weise som skötte den sysslan. Han har även jobbat 16 år som kock. Kirchsteigers pappa är från Österrike och mamman är från Polen.

2006 utkom boken Ernstologi (skriven av Björn Höglund och William Oudhuis) som är en citatbok med samlade citat från Ernsts Kirchsteiger.



MIna kommentarer:
Ernst är en väldig mångsysslare kan tyckas. 16 år som kock, tex. Att hans båda föräldrar var utlänska är dock svårt att tro om man tänker på Ernsts språkbruk..
Mindre liv än mig och minst liv av alla är nog dom tåv filurerna som skrivit en bok om ernst.
image17


på sommaren.

det slog mig nyss att jag har känt någon smärta mer eller mindre sen årskiftet 2006/2007


glad midsommar godnatt


i mina lurar: Maia Hirasawa - Gothenburg

midsommar

image16

i found it

dagen innan midsommar och jag är fortfarande sjuk, trots det så var jag och kollade film hos mannen med körkort precis.... The funtain. mycket bra. Riktigt konstnärlig, kort, dock förstod jag  inte mycket av den.

Det åskar ute och det regnar. Det är jättefint väder.

I mina lurar: Hellogoodbye - Here (in my arms)

sanningen om lund

När jag får barn så ska jag redan från väldigt tidig ålder lära dom att en diskmaskin och en tvättmaskin är sammasak och att dom fungerar på samma sätt, alltså att disken snurrar runt inne i diskmaskinen. Sen när dom blivit tonåringar, och förhoppningsvis lyckats ta reda på hur det ligger till egentligen ska vi ha ett gott skratt tillsammans på min och min frus/barnens mammas veranda i början av skymningen i juli, medan vi dricker en fin chardonnay(ja, jag ska bjuda mina barn också, dom klarar det , dom är ju trots allt ganska mogna)

Efter jobbet så gick jag hela den långa vägen till johanna. Hon öppnade med en che guevaratröja och vi chillade dillen ett tag.

Jag har fått mina pengar från skolan. 750 kr blev det! trevlig överraskning.


Elton john har börjat spela nu, men jag tror inte jag orkar cykla dit och lyssna.. arbete tär på min arma kropp.

I mina lurar: Taxfree - Nothin' but a fool

image15


föresten, sanningen om lund är att det är byggt av studenter för cyklister

oh boy, i'll tell you this...

oj vad jag har varit dålig på att blogga på sistone... Därför måste jag väl nu berätta om mitt hittils jättefina sommarlov.
Onsdagen (sombörjadedåligtmenblevbättre) Skolavlsutningen var sämst, jag cyklade fort hem och stannade hemma, åt middag med min famillii och sen tog jag mig ut (man måste ju göra nånting på sin avslutning, även om man är HIVsjuk)  Jag träffade azize vid den gula rutchkanan, vi cyklade ner mot västra hamnen, även om jag i mitt sinne ville dras mot folkparken.. I västra hamnen möttes jag och azize av hundratusen poliser och en klass med naturhumanister. De var nyktra allihop eftersom polisen hunnit beslagta all deras dricka innan de börjat fira sin avslutning. Gabbe och martin var båda där, och såklart steffanie. Det var trevligt en stund sen blev det kallt och jag och min klassbästis beslöt oss för att mta upp vår klass och alla heleneholmare på ribban. Vi stack, och vi kom dit, möttes av ännufler poliser som visiterade alla som gick mot ribban. jag fann situationen mycket roande eftersom ajg själv pågrund av min sjukdom och kommande läkarbesök bestämt mig för att inte dricka. Hela heleneholm var på ribban och det var fakitskt rätt mysigt. Hade bland anant en ganska lång konversation med madde, hon skulel til  holland nu i sommar, jag tänkte att jag ska bo hos hennes släktingar när det är dags för mig att göra samma resa. Snart ville min klassbästis hem och jag var ganska trött, så jag följde med henne till möllan. Där var niki och mia. jag ve inte var dom hade varit eller vart dom skulle, men niki hade en skateboard som var ganska kul.. Annamaj ringde mig och vi stämde träff till dagen efter...
Den hektiska Torsdagen Jag vaknade trött men inte bakis på torsdagsmorgonen ,åt en liten frukost och cyklade sen iväg till handkirurgen. med blandade känslor mötte jag min mor. Mest negativa känslor faktiskt. jag lärde mig av förra ågngens misstag med att vara alltför optimistisk. Hursom helst så fick vi vänta ett tag, sen mötte doktor elisabeth oss. En grundlig undersökning utfördes och efter röntgen och många frågor till experten lotta så blev jag uppskriven för operation. På det stora hela kändes det mycket bra. Jag blev glad och lät min mamma bjuda mig på en fika. På Hojen tog zlatan sönder min cykel och tvingades ta in den för observation över dagen. Senare på dagen träffade jag annamaj vid triangeln, vi hämtade ut min cykel och hon hjälpte mig köpa studentpresent till erik, (jag hoppas han blev nöjd, även om jag betvivlar det)  Vi tog en kaffe to go och satte oss vid kanalen. trevligt. vid 6 tiden var jag hemma igen men inte länge. Jag skyndade mig till tåget och kom till herr lundahls student prick 7. gratis öl och elias samt berättelserna om hur mycket erik har spytt genom sina barndomsår. jojjo och challan never showed up och vid halv 9 skulle jag ta bussen. Dock mörkte jag snabbt att jag var för sent ute och att bussen redan gått. I panik ringde jag en taxi.. men den var inte där tillräckligt snabbt, så jag insåg att det ansultande tåget inne i lund skulle gå utan mig. Jag ringde hem till min moder, som enligt uppgift blev totalt panikslagen och sprang runt och skrek i lägenheten, hon lyckades dock fixa fram en ny färdplan till mig. Väl inne i lund betalade jag taxin (130 kr!?!?! för typ 3 minuters färd..) hoppade på bussen mot sjöbo och njöt. I sjöbo byttes bussen mot en taxi som framfördes av kennet. En äkta taxichaffis. han hade all elektronik man kan ha i sin bil, jag pratade lite med honom men jag betvivlar att han görde vad jag sa. I simrishamn mötte jag upp med linda som tagit det riktiga hållet via ystad. vi marcherade tillsammans ner till brunnsparken och såg en fakir springa omkring på en scen och spela fin musik. Efter konserten hände det makalösa, jag såg en fakir som gömt sig under en stor tröja för att synas mindre, snabbt gå ut från området och över vägen ner på en gräsmatta, jag sprang ikapp honom och fick veta att peter jihde är en skön kille och en kram. kul liten man dendär salem.. Lite senare åkte vi hem med BMWn och jag och linda sov snart gott  i lägenheten. För gott... Vår buss gick 10 över 12 dagen efter
Den nästan bortkastade Fredagen började kl tolv minuter över tolv. Jag vaknade av lindas pingpongsongmobilringsignal.  Vi insåg att vi inte skulle komma hem på något sätt, så vi chillade dillen och kollade på youtubevideos och diksuterade fakiren. Sen tog vi oss dock hemmåt. En falks amerikan satt och skröt på bussen (killen i fråga var tjock, ful, john lennon glasögon och pratade med världens amerikanskaste gangsta dialekt(på engelska) men förstod svenska och sköt ibland in meningar på klockren svenska...) Hemma satte jag mig vid dator och kollade runt. Vid 9 stack jag med jh till golden där vi senare mötte jonna och hennes lisa. Lärarjäveln Bo kom och joinade oss. tyvärr , han var ganskam ycket pain in my assholes och kallade jh för bög och slog mig :S. Sen efer en promenad var jag hemma och jh nånstans i håkanstorp.
Den sömniga lördagen började med att ajg vaknade väldigt trött med ont i mina leder.. Dagen förflöt och det regnade mycket. ändå tvingades jag ut för att köpa nya byxor. Jag kom hem´dyngsur med ett par cheapmonday och vi åkte till blentarp för att träffa släkten. linus var itne så jobbig, ganska rar faktiskt. Och mycket och god smörgåstårta gjorde allting bättre. (Linus: "Christer.. vad är det för prickar du har i ansikte? är det vattenkoppor?")
Vidare till tostaröd där jag bestämt mig för att vila vilket jag gjorde och sov länge.

Söndag och den sista sommarlovsdagen innan arbetet börjar spenderade jag med att klippa gräs, lägga spindelharpan, fira clara som fyllde 15 och som för övrigt sett salem al fakir jojja, och kollat på eurotrip för första gången på mycket mycket länge. Jag körde hela vägen fårn tostaröd  via lund där jag rekade inför imrogon. Man måste älska motorväg, sjukt najs att köra på..

imorogn är det då alltså jobb, mitt lov är slut. åtminstone till nsäta helg då det också är midsommar.. jag vill tacka alla medverkande.

I mina lurar: Rihanna - umbrella (jag kan inte hjälpa att ajg gillar den)

image14


jaja, sjung om studenten, jaja

Avslutning idag då.. a fucking bore, verkligen inte på humör för nånting.. jag kunde inte sjunga och jag hade svinigt ont i halsen. Direkt efter att jag fått mina betyg (och mitt premium) cyklade jag hem.
Jag åt indisk mat med min far och köpte en film.
Det har blivit fint väder nu, och jag känner mig lite bättre så ikväll kanske jag orkar ta mig ut...

I mina lurar: Imogen Heap - Candlelight

fortf. sjuk

image13

jag är fortfarande sjuk och inatt var något det värsta jag varit med om. Total hette, 28grader inomhus och kanske 50 under mitt täcke.. ändå fryser man och svettas som ett djur..
Imogon är det avslutning

I mina lurar: Chinox - Nä, så tjock du har blitt

dom har upptäckt en ny HIV-man

otroligt, att jag har lyckats bli sjuk nu. ioförsig ganska många sjuka, men med detta vädret och temperaturen är det ändå konstigt. Jag vaknade imorse, efter en natt med bad och san andreas, och var helt täppt i hela huvudet, trots det tog jag mig till skolan och vi kollade på trainspotting. Sen åkte alla till stranden och västra hamnen och "brädan", (jag gilalr fortfarande inte namnet, det låter så stockholmskt. Typ Plattan, åh, vi är så coola. eller nåt. Är det öfresten scania badet som också är djuphavsbadet?) Jojjo och challan kom och åkte väldigt fort. Noah förlorade sin titanic oskuld och alex körde suicidejump. Lilla kines..

Nu sitter jag här och lider.. jagh ar tagit tillalla knep jag kan; glass, seinfeldt, mycket vatten, sovit.. men inget hjälper. jag kommer nog dö.

Jag sökte lite bland alla bloggar och hittade endel man känner, sånt är kul. Världen är liten, tillochmed internetvärlden.... nä fy vad gubbigt sagt.

I mina lurar:  Hawk on flight - Gospel (som jag spelade med herr bergman i ettan)

http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1091979,00.html


skål för hoffen

en bild säger mer än tusen ord, och denna helgen säger:
image12

jag var på landet, men innan dess så så låg jag på scaniabadet och hörde petter ragga på en 91. Det vr roligt.
Landet bjöd på promenad med clara (ornitologen No1) och sen en middag med resten av familjen(ortopederna).
jag solade och brände mig på axlarna, det bränner nu, men det är mysigt.

Den som någonsin känner för att bada; ring mig

I mina lurar: Boy meets gril - Waiting for a star to fall (förrförrasommaren)

rövsvett är den finaste svetten,eller ? öö

fysatan vad det är varmt idag. Man drunknar typ i svett, speciellt när man har bråttom till skolan och har en defekt cykel med bara 1 växel. =(  Varm-som-en-iransk-pung-uttrycket passar mycket bra idag.
Jag cyklade till möllan och lämnade in min cykel. Det kommer ksota 600 kr :C.
Just nu sitter jag i min ensamhet och funderar på om jag ska till landet eller inte.

  • landet: fint väder, avkoppling, utvecklas och hitta sig själv, läsa bok.
  • Stan: bada, demonstrera mot mcdonalds. träffa folk

Svårt val.. Det kräver mat i magen.

I mina lurar: Björn J:son Lindh & Staffan Scnåtning - Lake district


Random dag....

Såhär i studenttid är deti nte så mycket att göra för oss som inte ska ta studenten. Därför började jag inte skolan förrän kvart över 2. Jag sov hela morgonen och var i skolan en timme med peter hernqvist och 6 andra personer. Förutom oss var skolan helt tom. Efter avskedet med peter cyklade jag mig hemmåt och möttes av jh som vill bada. Eller åtminstone dra ner mig i västra hamnen. På vägen bytte vi jukes tändare. Kinesen i tobaksaffären var väldigt på att sälja saker och visa kvalitén på tändarna, visade kataloger och pratade om nånting som ajg inte förstod. Väl i västra hamnen tog jag ett dopp. Träffade Zehan, längesen sist, och njöt av den varma luften och den fina solen som då fortfarande stod högt. Det är sommar nu mina vänner. När jag kom hem åt jag en middag med min familj och linda tråkade ut mig med att berätta om hela sin dag in i minsta detalj, "ja, linda, jag bryr mig verkligen om vem som vann killerbollen på idrotten och vilka som var i vilka lag *gäsp*"  Sen efter lite tid vid datorn med många skratt då jag och jh "arbetade på vårt projektarbete" som involverade kemal och moder theresa, gick jag och jh till coop med love. Eller så långt kom vi egentligen inte. På gården satt nämligen rasmus som bjöd in oss till sin systers student. Hon var glad, vilket man bör. och jag var glad: mycket tårta. Jag och jh stannade kvar ett tag men var mest random snubbar som inte hade så mycekt att säga till hannas släktingar. Istället bestämde vi oss efter ett tag att sticka till gp. Sonander gav oss välförtjänt dricka som skulle göra oss till bättre spelare. Magen brände när vi cyklade till gp. Utanför gick kinesen med uppdragen luva och såg allämnt farlig ut. Han sa att han skulle gå och möta sin mamma, men ajg tror snarare det handlade om en polare som väntade i hans kök.. Efter rundor i battlefield 2(man dog så fort man hunnit spawna) begav vi oss till donken. Jag har fortfarande inte kommit över den omänskliga prishöjningen... jag tvingades köpa vanliga hamburgare, sjukt drygt. det var helt torrt. Osten saknas, men efterm itt löfta att inte köpa cheeseburgare så länge priset är vad det är var jagtvungen.  Vi bestämde oss för att ,istället för att bara klaga, göra nåntign åt saken. På lördag ska vi demonstrera(ain't gonna happen, men en fin tanke) alla som är intresserade får gärna vara med. Jag tänker namnlistor, plakat och arga folkmassor för att ge oss tillbaka vårt käraste tilltugg. På donkens uteservering på gustav adolfs torg i malmö kl 2 en fredagsmorgon är det inte mycket folk, jag och jh satt i en vild diskusion om huruvida is kan släcka eld.. Jag hävdar bestämt att så är inte fallet.. is släcker inte eld, vatten släcker eld. Jag vet att ajg ahr rätt, så försök inte ens. Efter en snabb runda kring amiralen för att titta på dom fulla studenterna sitterj ag här nu och lider av sömnbrist. Imoegon är det fredag och då vet man aldrig vad som händer. I princip är det ju redan sommarlov och imorgon har jag bara engelskan att se fram emot.

Jag får seriöst spel på Paris hilton, eller inte själva paris hilton egentligen, för henne beundrar jag på ett sjukt sätt... Men på att hon redan blivit släppt fårn fängelset. Efter bara 3 dagar.. Inte nog med att hon satt på ett specialfängelse redan. Istället ska hon avtjäna hela straffet med fotboja i sin villa (OMG VILKET HÅRT STRAFF).
http://aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1089081,00.html Dessutom så finns det tydligen Pay-jails i USA, där rika personer kan sitta av eventuella fängelsestraff. Dom är snällare och erbjuder större service. Det är är sjukt. Sjuka sjuka värld. Heliga birgitta behövs!

jag älskar er/göran persson på valdagen 2006 då han bittert fick erkänna sig besegrad

I mina lurar: Lionel richie - All night long (för det påminner mig om när jag var i polen och hälsade på min far)

tiden då jag inte var lycklig

tiden då jag inte var lycklig

12 kr!?

The motherfuckers at mcdonalds har förstört mitt liv. En cheeseburgare kostar numera 12 kr...

I mina lurar: Rebecka törnqvist - Mitt nya liv(för att det är vad jag behöver nu när det är så dyrt)

du gamla du fria, du soliga syd...

Krilles-lilla-gröna lever och frodas. Min fot läker och jag har haft en bra 5 och 6e juni.
5e juni involverade min sista pianolektion med johan bergman för alltid. Det var lite sorgligt, och ajg spelade jättedåligt.  Han var verkligen en bra pianolärare, inte för att jag har så mycket att jämföra med, men han lärde mig mycket.  Runt lunch åkte jag in till stan och hjälpte mina skolkamrater med treornas utspark. Det var en lustig tillställning på stortorget och gustav. SMBF vann. pga av att de var så få. (och att miss enö röknade poäng) men alla blev glada och badade i fontänen på gustav. Mannen med byxorna i armhålorna bör nämnas.
Jag samlade ihop grejer och cyklade tillsammans med annika tillbaka till skolan. Väl där gick jag runt med min röda hink. Hälsade på vaktmästaren och fick ett galet rengöringsmedel(typ dödskallar på flaskan) Mitt skåp är nu skinande rent.kl 20.22 fick jag ett läskigt sms från okänt nummer:" Hej sexy! är du sugen på spank? jag är tillgänglig ikväll. Och sugen på fin kropp." Jag blev typ skiträdd, men sen visade det sig bara vara lilla harmlösa zaratea.
Senare på kvällen tog jag kontakt med jonna och vi cyklade ner i västra hamnen och badade, eller jag badade, jonna skyllde på att hon var sjuk och sen fick hon näsblod också. Frida slöt upp och även rasmus. Vi cyklade in till möllan och mitt nya andra hem golden,pizzerian där jagk ommer tvingas spendera 6 månader. vilket faktiskt är ganska sorgligt. Folk kom och gick. nikki berättade om sin date, lisa var lik kirsten, mia, som fyllde 18 la en vacker pizza på trotoaren utanför, Jacob som varit på studentfest mfl.... Ola från hejdomstol hängde i rökrummet, och jag stör mig än idag på att jag inte gjorde honom uppmärksam på sitt kändisskap. Efter ett kort besök på Cuba café och en promenad med frick så cyklade jag hemmåt. På kungsgatan cyklade Sara Hausenkamp ikapp mig och var helt pratglad! underligt, men jag tänkte inte så mycket på det då.
Idag; nationaldagen vaknade jag hyfsat tidigt och fann en sjuk linda i soffan. Jag drog upp henne och tvingade henne att följa med till gamla IP och kolla på malmöflickorna. Jag och mina fixa idéer. Men det var ändå trevligt. Sjukt femtiotal!
Nu sitter jag här och väntar på att matchen ska börja samtidigt som jag sörjer min cykel som gick isönder igår.
Imrogon är det torsdag, torsdagar är bra.

I mina lurar: Las palmas - En dyr affär (som jag fick av mark)

faderkänslan

MItt skavsår från igår är inte nådigt idag. Ja, jag skryter och klagar. Jagm åset faktiskt erkänna att jag är lite stolt, för mig tyder det på stor viljestyrka. jag kunde stanant, men jag gjorde inte det. Jag har bilder på det, om någon vill se. Det känns lite för groteskt för att lägga upp det här...

Idag var nog den onödigaste skoldagen ever. Jag gick upp cyklade till skolan och hade svenska. Svenskan bestod av att andreas kom med ursäkten att betygssystemet var sönder och att vi därför fick gå hem. Jag tog mig in till stan med jonna och mattias. Jag köpte en fin liten grön shuffle på IMwarehouse. Sendrack vi chailatte på espressohouse och studerade kråkan och diskuterade huruvida jonna och noah är lika varandra. påväg bort stötte vi på annamaj, som var sjuk i sällskap med enö, En god-el-man som blev helt sårad när han förstod att vi inte betalade elen hemma på riktigt, Och steffi och maja som hade spenderat hela sin dag i stan. Väl hemma igen såg jag på sistasista avsnittet av six feet under. Det var överraskande bra, och även om jag inte var så värst inne i serien blev jag tagen av slutet, speciellt när claire dog 102 år gammal.

Nu måste jag maxa piano, alltför längesen ajg spelade och imorgon är det sista gången med bergman, det är sorgligt. Han är bra, så bra att malmö opera och musikteater köper honom. Då är man bra.

Om jag tittar åt höger nu så ser jag mitt barn såvandes i sin dockningsstation (den som för övrigt är lite pervo...) Man undrar hur längebatteriet ska behöva laddas, jag blir rastlös. Så mycket väntan och så lite verkstad.

Jag hoppas vi ses snart. and you know it

I mina (iPod)lurar: Magic numbers - Love is just a game


image10



hav?

vem följer med och badar imorgon?

NBG intar operan

Jag har blivit kulturell! Ikväll var jag och besökte malmömusikteater med hela klanen malmsjösonander. Porgy and Bess bjöds av ett sydafrikanskt operasällskap(säger man så). Det var faktiskt mycket bra. Mycket bra sångprestationer, fin dekor, grym orkester och sköna stolar kombinerat med gott sällskap! Jag såg en kädis; ullrika i 3an var där, det kanske dock inte är så konstigt. Hon är ju i proncip operasångerska. Loves morfar var helt inne i opera världen och tyckte att jag och Love skulle börja lyssna in oss på opera musik och läsa om historien för att slutligen gå och se föreställningen. Han var lite som fysik-adam som tyckte att man skulle plugga matte hela tiden, precis som hans döttrar...
Då vi kommit hem fårn operan sprang jag och love en mätkig runda, ner till västra hamnen och sånt. Min högerfot dog av skavsår och min vänsterfot somnade. Det måste sett kul ut när vi sprang. 8.09 km blev rundan. Det var najs.

I övrigt har dagen bjudit på militäruppvisningen i västra hamnen. Var där med min far och min syster. Pappa var typ helt inne i det. Och tjatade på mig och min syster att vi var tvugna att göra lumpen. Ändå fett att ha sett JAS flyga, det gick fort och lät endel. Jag och linda hade lustiga teorier om hur mannen i Militärpolismontern hade dött. Men jag tror igen annan tyckte det var kul. När jag tagit mig hem gick jag ut i staden för att jh skulle få rasta sina nya skor. Köpta i köpenhamn för många penningar. (
http://grohn.bilddagboken.se) vi drack kaffe och diskuterade leo i turning torso

Den senaste nyheten är den om att roskilde är utsålt. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Nu är mina chanser att åka dit nästan 0. Bra eller dåligt?

I mina lurar: Jill johnsson - Kärleken är (för att jag ska lära mig texten)


jag vill ha fanta, det är en läskig känsla (haha, fattar ni)

skandalen på parken...

kändes som om alla pratade om den stora skandalen på parken ikväll. Man önskar ändå att man åkt i till köpenhamn idag. Eller inte. Efter denna mycket ineffektiva dag tog jag migtillsist till folketspark där jag mötte upp med leo och hans lilla gäng på leos gröna filt. Det var en mysig stämning och det var en härlig känsla när sverige gjorde 1-0, 2-0 ich tilloch med 3-0. Sen skönk däremot stämningen igen när det blev 3-1. 3-2, och 3-3. Sen kom då ögonblicket då sverige fick straff tilldömt sig, och sen bara kaos. Sverige vann med 3-0 tillsist.
Sen tog jag mig oskadd till petter och hans kompisar, bl a sparven och min barndomsvän mia med crew på golden. Golden är sorgligt, däremot tror jag att jag satt brevid liv störmkvist på pangprego, fast det vet jag inte säkert, för henne har jag aldrig sett. Rösten var dock mycket lik. Sen skulle petter till metro och jag och sparven gick till bk. men dom stängde så jag fick äta  min mat ute på gatan. Snopet.  Petter mötte upp oss igen, nu i sällskap med en SSUare från växjö. Han var arg! vilket var lustigt. Jag älskar att debattera med folk, för iomeda tt ajgi nte står för nåntign själv kan jag säga emot alla.

I mina lurar:  Anna ternheim - Lately

bart neverending network

Imorse, ioförsig halv 1, men ändå, vaknade jg och steg upp och möttes till min stora förvåning av en helt tom lägenhet. Ingen var hemma. Så ringde jag allas mobiler men alla låg härhemma i hallen. Jag hatar sånt. Det är så jobbigt. Idag ska jag köpa en ipod. En grön liten rackare.  Utanför länstyreslen är det helt mycket militärer nu.Det är lite coolt tycker jag Fast man blir ändå lite överraskad över att tanksen inte är såååå jättestora ändå. Det kanske är lite som med monalisa. Alla hade sagt att den skulel vara så jätteliten att jag blev överraskad över hur stor den var när jag väl kom till louvren. mystik.

Detta tycker jag är strongt gjort av BNN
http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1084059,00.html

I Mina lurar: Schnappi - Das kleinen krokodil

Ribban

Denna fredag med varierande molninghet men med hög temperatur resulterade i att jag hamnade ner på ribban med massa aklassare, vilket ju i sig är trevligt. Fast välidt många svettiga månniksor där, t.ex anton och erik. ajajaj, inte cool. Martin var där, en trevlig prick som flytt rörsjöstaden och numera är en stolt kirsebergare. Nu är jag trött. nästan bara trött faktiskt, så jag tänkter sova. Min mor är i ystad och festar. haha. Med sitt jobb... hon kommer inte hem förrän kl 3. jag tvivlar påatt hon någonsin varit uppe så länge i hela sitt liv.

Jag har sprungit idag också

I mina lurar: Chromeo - Needy Girl (för att ajg vill tillbaka)

as

idag har jag fått mig en ny frisyr, ett mvg i engelska och en måltid på la ampanada(det ställer ger mig creeps)
Jag har inte fått en ipod shuffle, men jag var väldigt nära idag. Men dom hade inte min färg.

Min syster klippte sig också idag. När hon kom hem så grät hon... det var kul, faktiskt. För det var inte så farligt som hon tyckte.. Efter att ajg såg bilderna på annika som hårmodell i ettan så är ingen frisyr ful längre.

ikväll blir det ribban tror jag.

asf

Den nya säpomannen är min gamla svensklärares man. Det är respekt till mig.
Ikväll har jag ätit med jh, köpt skabbig dricka på coop. Och varit i en park och lyssnat på steffi och randomsnubbe diskutera knark. han sp'ände sig extremt.