¨¨

jag måste nog klippa mig snart.. fast det är läskigt. Man riskerar så mycket. Jag funderar på hockeyfrilla

ärlighet varar längst

jag sitter och diskuterar med mark på msn (haha!)
 jagh ar kommit på att jag gillar ändå folk som är så brutalt ärliga som han.



Kanske får jag ångra det i framtiden

lovet part 1

long time no seen, knappt.
Lovet hittills har varit över förväntan. Jag har gjort mycket och jag är nöjd med mig själv!

Fredag: lovets första dag, jag var ledig och hade tråkigt hemma, så jag åkta till skolan och spelade piano och såg 1ornas påskspel. Det var mycketmycket bra! Verkligen, och jag som inte ens gilalr teater. Speciellt gilalde ajg killen som kunde tjejer : tjejer är som julkalendrar, det finns bara 24 stycken och man får bara ta en om dagen, eller tjejer är som kexchoklad; dom sponsrar skidtävlingar och så smakar dom gott och smular.. PÅ kvällen åkte jag med davidsson med crew till svedala.. Jag var trött och kände inte så många där.. Åkte hem rätt tidit och satt med den samma davidsson på donken vid midhem och samtalade. Det var en trevlig dag.

Lördag: Jag vaknade och mådde bra. Jag och linda en stor promenad på rälsen. Och sen ringde noah och sa att vi skulel till sibbarp. Jag tog ig dit och hem till frida (fårn lockarps) stuga till min stora förvåning var kalle och alex och rasmus och alla. bättre än gårdagen, men även här gjorde mig mina små öl mig bara trött... OCh när jag cyklade hem den långa vägen halv 3 på natten höll jag på att somna på styret.. Det var 9 km och det var jättekallt och jag trodde jag skulel dö.

Söndag: Dagen var relaxing, på kvällen bedrog jag mig till kronprinsen och hem till jonna och kollade på sixfeetunder och spelade värsta språket. Det en väldigt oldschool tillställning, men det var välidgt mysigt.. Skumt.

Måndag: Jag var med linda på stan.. och åt chinabox, från asian bamboo thai..  elelr nåt sånt. Sen var vi ju på konsthallen också. gay utställning..
På kvällen invigde jag västra hamnen med grillning med steffi och hennes kompisar. Lite kul att emmelie från min gamla friidrottsgrupp var där med sin vän (namn okänt). Det var synd att det var så kallt. Men engångsgrillarna värmde gott.

Tisdag: JAg spelade dator hela dagen typ och skickade iväg min ansökan till somamrjobb typ nu precis. Hoppas verkligen att jagi nte behöver gå arbetslös mitt sista somamrlov. Jag var ute och sprnag precis och snart kommer chaplin mat som ajg ska njuta av och sen antagligen må dåligt av, bruakr vara så.. Ikväll är det chilla som gäller!
image9