Demoner

DOm senaste tvp nätterna har jagi nte kunnat sova, jag har fått för mig att det har varit folk i mitt rum som ajg måste prata med.. iafall vara lite trevlig och inte somna.. Sjukt läskigt.. Kuddar och täcken och blommor blir till huven och kroppar. Sen så halv drömmer jag att dom pratar med mig.. men eftersom jag är så trött slutar det med att jag ler och vänder huvet åt ett annat håll. Men dom försvinner ju inte.. Inte ens när jag kollar efter och ser att ingen är där, för när jag stänger ögonen för att försöka sova igen så är dom tillbaka.. Är jag schizofren?
Dennahelgen har ändå varit fin, i fredags hade jag faktiskt två alternativ för en gångs skull.. Det stod mellan fest hos daisy med alla gamla 9or, det brukar vara rätt kul, och fest hos steffi, som hade fyllt år med folk som jag aldrig hade träffat. Men jag valde ändå det senare, och ajg tror det var helt rätt val. Det var fint.
Igår var det kräftskiva hos mrs Rubin, konstig tillställning, mest med snack om typ spyken, eller nåt. Sen var jag sjukt trött och nog inte särksilt allmänt sällskaplig....

På fredag är det inspark för dom små ettorna. så kul