johnny walker red label

det finns många saker jag undrar över.. men varför lämnade mina föräldrar en flaska whiskey på köksbordet när dom åkte hemmifrån.

är det ett tecken? och isåfall. på vad?

I mina lurar: Lars Winnerbäk - en hemlös själ

får flygledare bra betalt för att det är ett fruktansvärt tråkigt jobb eller för att det är ett fruktansvärt ansvarsfullt jobb?

jag såg en bloggsommar framför mig.. men det blir inte riktigt alltid som man tänker sig. Verkligen inte.
Det är dags för kort sommar sammanfattning:
Sommaren 2007 kommer jag främst komma ihåg som den tråkigaste på länge.. och så är det, i stora drag. Jag har inte gjort mycekt samtidigt som ajg inte heller har gjort ingenting. Jag har jobbat en hel del. Trevliga arbetskamrater iår, så det var inte helt bortslösad tid(även om dom var tio år äldre än mig). Lönen kommer snart också. Eftersom ajg tvingades pendla till lund (PENDLA WOHO!) varjedag såg jag också kaoset efter regnet i juni. En vecka i bohuslän med love och hans familj passerade. Dyrön var sommarfin och kanske kommer jag tillbaka dit nån gång. Min syster och ajg åkte till göteborg och tittade på way out west (m'rkväl att vi tittade festivalen, alltså från utsidan). Jag gillar västkusten. jag ska flytta dit. Ett kort besök i linköping och en kort glimt av kinnas gurkfabrik.  jag och några rörsjöbarn åkte till helsingborg och såg mando diao. En natt i helsingborg och man vill typ aldrig åka tillbaka...

det är på det stora hela sommaren 2007.

I mina lurar: Emil jensen - Kom hem som nån annan