tribute

80999-5
MIN BÄSTA KOMPIS AZIZE NÄR HON VAR I TURKIET I SOMRAS!

the revolution is still alive

the revolution is still alive

Jag vaknade upp, solen sken igen. (en kram och halva konungariket för den som kan gissa rätt på låten!)
Igårkväll var jag hemma hos elina och kolalde på film. En läskig om en psyko flicka som kastrerade en man som visade sig vara nätpedofil. Och dude where's my car, inte fullt lika läskig. Sen kom jag hem runt två och blev övertalad av jh att ta en nattlig promenad. Fint, och ganska kallt. Imorse när jag vaknade sken solen på taket och nästan all snö hade smält.. deprimerande. En annan sak som inte är så kul att jag kommit fram til latt det knappt är någon som läser detta. So what's the point really?
En sak som är roligare är dock att vi inte har många hela veckor denna terminen.  hittils har vi nog bara haft en och vi kommer bara hinna med en till innan lovet.
Jag längtar till kuba, till solen och till revolutionen.

nu är det lördag kväll och jag känner verkligen bara för att slappa, som jag brukar. for I am the king of slap! haha...Kanske masar sig noah hit, eller något.

Re(gina)Spekt(or)


william shakespear dog på sin födelsedag

förändringens vindar blåser... sen lyssnar jag på on the good side och tänker på våren 2005. jag blir sentimental och saknar den tiden. Det låter postis, men allting var så enkelt då. Nu är allt komplierat och man måste ta initiativ men samtidigt inte vara för på.

idag

klockan är 20 i 4, och änd har jag redan hunnit göra väldigt mycket för att vara lördagsseg.
Började kl 9 med att gå upp (bara det liksom) sen åkte familjen - linda till nova. Jag övningskörde på parkeringen med pappa medan mamma var inne med sin personal shopper. Hon köpte helt mycket, vi blev överaskade. Sen åkte jag till Psyket och hälsade på elise. Det var lite läbbigt. men hon var syntetsikt glad. Och vi kollade på sex and the city och hade allmänt trevligt. Nu ska ajg snart iväg till lund och fira. Jag köpte en kristen skiva till honom.


lev lyckliga


köra bil

så, jojjo är tillbaka. OC har börjat igen.  och jag går och lägger mig halv 11. ÄR jag 15 år igen? kanske till sinnet. Min dag idag har till stort bestått av följande:
drömt om att spränga ikea
köpt ett kollegieblock från elevrådet
suttit i kaffeterian
cyklat hem i regn.

Det låter inget vidare.. men det löser sig!
Imorgon ska jag ta min första körlektion. det är spännande. jag kommer inte kunna sova.

heyheyhey

senaste nytt!

jag är helt glad. har varit det på seanste tiden. Nästan på gränsen till lycka. Eller jag är nog lycklig. Snarare på gränsen till eufori! och jag har ingen aning om varför, jag kanske också håller på att bli manodepressiv, jag är bara inne i den ljusa delen nu. Fast det är nog inte så sannolikt.
Idag var jag, och min pappa zaar och min mamma berg på körkortsförberedandehandledarutbildningförövningskör (det heter inte så, men jag köände för nåt långt) Han som berättade var kajan fast med mäktigare näsa. Kul!
in other news; det blåser mycket just nu. Och det är fint!

imorogn är det ensemble första gången denna termin, spännande spännande. Den eviga frågan återstår: kommer mark någonsin vara där?


love is cheese 2

jag glömde en grej föresten:

På en av våra vårkonserter ska vi sjunga tillsammans med charlotte perelli! hur fett är inte det :D!

Love is cheese

Jag pratade precis med brigitta på Musikdirekt, jävla surkärring. Fast jag fick som ajg ville iafall. 5 mars på mejeriet, blir det nog.
Man fastnar här, framför datorn, versig man vill eller inte... Idag bestämde jag mig för att inte sättam ig, men sen var jag ändå tvungen att  kolla birgittas nummer.. så belv det såhär. Ikväll kommer mammas arbetskamrat hit och ska berätta för oss om kuba. Jag längtar. 32 dagar kvar !

När jag cyklade hem odrägligt tidigt innan, så tänkte jag på hur folk i framtiden kommer se på denna tiden som vi lever i nu.. Kommer dom dissa oss för att ipoddarna bara var till för musik och för att tvn bara hade färg..
Eller kommer dom läsa i sina historieböcker om hur bra vi hade det, men gratis utbildning och sjukvård? I efterhand kommer man kanske kunna se vilken storvändpunkt 11 september utgjorde, jaja, nog med tankar. nu ska jag hitta på nånting kreativt. Kanske spela piano.

Skolåret kan börja.

Skolan började idag. Det var lite sådär jobbigt att gå upp imorse. Jag hade ont i huvet innan jag steg upp och när jag kom till köket luktade det omelett och bacon. Jag blev hungrig.. Men inte hade någon gjort lagad mat till mig inte! Mina föräldrar har återigen uteslutit kolhydrater, så dom äter bacon hela tiden.. Det låter konstigt, men man dom blir smala! fast överkonsumtion av bacon och allt annat kött..  skoldagen var helt okey. lagom lång jämfört med 10timmarsdagarna på kontoret.
 Avslutade dagen med piano. Praktikan-kristoffer tyckte inte om min tolkning, det gjorde däremot johan. Och jag kände mig nöjd med min instats trots allt.

när jag kom hem chilladej ag lite med tv och sen gick jag ock köpte lök. Skivade den och bölade som ett djur. Det blev löksoppa tillsist, en ganska god tillochmed.
 Nu ikväll har jag kollat på ugly betty och varit o spinnat. Parkmöllan borde sprängas, eller så borde man åtminstone bara behöva betala halva priset för att träna där. Jävla sovjetträninslokal. sjukt ful. Dessutom luktar det svett i hela huset. Tacka vet jag heleneholm.

Jag måste komma på ett samhällsproblem att derbattera om.. inte lätt när man lever det perfekta livet i den perfekta världen - candide.

peace out assfuckmotherfuckers, eller hur var deT?

men fnizz elelr?

Denna helgen är det öppethus på friskis o svettis, och jag och linda.. (ja, ingen annan erbjöd sig att följa med.. utom jh, mne jag antar att han itne skulle varit så på imorse runt halv 11) var inte sena ute att utnyttja gratisträningen :D! redan imorse cyklade vi till heleneholm för mitt första spinningpass ever! Det var väldigt spännande, och lite pinsamt, alla var helt rutinerade, speciellt dansken ,på granncykeln, som kollade surt på mig när ajg skulle ställa in styret och sadelhöjd och sånt.. När vi väl hade börjat, upptäckte jag till min stora besvikelse att motståndet på min cykel inte fungerade.. det var nog därför ajg inte tyckte det var så värst jobbigt.
Igår avslutades min jobbvecka och nu ska jag inte dit på väldigtväldigt länge. Skönt, men samtidigt lite sorgligt. Nu på senaste tiden har jag avancerat bland arbetsuppgifterna, jag hoppas dom vill ha mig i sommar, även om jag nästan svurit på att aldrig återvända..
I torsdags var de två lantmännen i stan. Zaratea och min barndomsvän Sera.. Jag hann med en fika och ett besök i le maison de Zaar innan dom åkte ut till simrishamn igen. Trevligttrevligt!

Imorgon fyller challan 18, grattis i förskott. Igår fyllde min pappa 55, nu kan han åka på pensionärsresor och flytta till senior boende 55+! Grattis i efterskott.  Även om det inte är jämförbart; alla blir så gamla.. jag vill stanna tiden och bara chilla.. det funkar inte.
Imorgon är det Ki-box!


året som gick

2006 har ändå varit ett fint år, om man tänker tillbaka...

Året började med nyårsfirande i linköping med familjen, det kanske inte var den bästa starten på året. Men jag lät inte det sätta årsstandard åtminstone. på nyårsdagen kom jag hem till malmö och fann till stro lycka snö i malmö. Efter ett par  veckor tröttnade man på nön, men den stannade kvar. JÄttelänge låg snön.. Yeah right, Hej växthuseffekt. Fram till slutet av april är 2006 bara ett dimmoln, antagligen, förutom en smärre RENT hysteri som startade iomed 3ornas eminenta uppsättning och fortfarande håller i sig, flöt allting på rätt bra.  Då började våren och gnarles Barkley och shakira's hips donät lie ljöd i mina kosslurar som då hade blivit utbytta första gången. Lundakarnevalen 2006 , återkommande event vart fjärde år,var innbokat just samma helg som jag skulle åka till ungern. Men det gjorde inte så mycket . Ungern försvann ju faktiskt nästan ett par månader senare. Budapest var en mycket fin stad, i min mening nästnan finare än paris... Härligt sunkigt öststatsmässigt samtidigt som det på vissa ställen var  väldigt hightech. Väl värt att minnas med våren 2006 var att en McFlurry då  endast kostade 10 kr! Sveriges medelvikt ökade antagligen en hel del under de månaderna. Med maj kom värmen och allting flyttades utomhus. Ljusa morgnar och långa kvällar. (känns som heaven just nu). I mitten av juni tidigt på morgonen, träffade jag les amis på malmö C och tog tåget mot konitnenten och ett par timmar senare välkommnades vi av kroatien och Bojan himself, mannen som vi endast hade träffat en gång tidigare, på nåyrsdagen året innan då han gav oss ballonger med sverigemotiv. VI spenderade 10 fina och soliga dager på Bojans egna berg och Omisaljs egen betongklippa, nästan som i Vingreklamen. Hem kom vi säkra trots turbulens och åskväder i München. Väl hemma fann jag mitt rum omgjort till förråd.. Medan jag varit utomlands hade min kära familj satt in allt som intelängre fick plats i lägenheten i mitt rum och jag kom knappt in. Jag skippar den sentimentala svackan här för att toppa 2006... Jag började jobba igen för min PIMP; Allmighty Cybercom Syd. Satt inne hela dagarna men badade på kvällarna och under nätterna satt ajg i min säng och petade med en kanyl från balkan i mina uppköttade fötter och pratade med zaratea. En kort väng till ängelholm och sveriges första och minsta festival hanns också med, på tåget hem hade jag med mig smiling alone och Regina spektor.. Otaliga nätter i västra hamnen och en i en lägenhet "typ vid triangeln". SImrishamn var, åtminstone för mig och jh, ett totalfiasko. Slutet av lovet närmade sig och jag åkte med svullen hand till Gotland för att hitta mina rötter, typ.  Medeltidsvecka och sommarfint på gotland. Visby var en mycket fin stad, liten men mysig. Malmöfestivalen kom och gick utan några större händelser värda att rapportera. Skolan började utan större förändringar. Ny ensemble ny gemu grupp, men annars likadant. Augusti försvann och September var jätte kall... Sen blev det höst och turnévecka.  Vi upptäckte att hermodsdal fortfarande finns, att det finns rött te och vi såg matrix och jag kom fram till att min ensemble(den bra) är rätt så trevlig.  Det blev höstlov och jag gjorde abolut ingenting, gick upp 6 och studerade pendeltrafiken, var på landet och fällde träd.  JUlen kom med stormsteg och det var fortfarande lika kallt som i september.  Aftonbladet fick panik och skrek ut att vi alla kommer dö på grund av denna olidliga värme (10*c). Julen kom och jag fick en skiva avmin farbror (må vetskapen om historien bakom denna skiva aldrig falla i glömska!)  Nyårsafton 2006 spenderades hos herr stoltz i hans, från utsidan lilla, hus. Mark "däckade" efter alvedon beblandat med en gnutta alkohol. Så var 2006 slut och jag var faktikst nöjd. Jag jämförde mitt liv med den industriella revolutionen, ja... fråga mig inte. Nu sitter jag här igen, har inte träffat någon sen nyår utom min familj och jh, på cybercom och tjänar mitt levebröd. Tänker på belgiska kor och stringemil och vad jag ska göra av 2007. Stora planer smids, och varför itne.. JAg har ju ett helt år på mig.

jh, har mens ?

"nätet överbelastas alltid under nyår

försökte ringa dig aswell men gick inte

men det var bara bra, för jag fick typ kortslutning när jag kom hem

fick sån känslomässig storm från ingenstans, kom hem helt glad

sen blev jag sur

sen skitarg

sen helt ledsen

det var sjukt"

- JohnHenrik Gröhn om nyårsafton 2006