mitt nya liv 3

Mitt nya liv har börjat, elelr så har jag bara kommit tillbaka till mitt gamla liv. Skolan har ändå varit rätt okey nu i början men idag var jag bara så trött när ajg kom hem att jag somnade i soffan direkt och sov i 2 timmar.  Idag kan jag knappt gå heller. Ont i benen, först och främst för attjag sprnag för första gången på flera månader i måndags. Det gav mig fett mcyekt träningsvärk och var riktigt jobbigt, men det kändes bra, måste ta tag i mig och ta bort mina 8 kilo igen, om deti nte är så att det är hjärnan som har blivit 8 kilo tyngre, jag har blivit ybersmart över sommaren, eller tvärtom med tanke på allt krök. Sen idag på idrotten, som vi, till stor glädje, ska ha med a klassen dethär året, råkade jag slå mig själv på knät med ett baseballträ när jag lekte ninja. Sen fick jag ont i foten också. Jasg ågr som ett sär.  Shit, redan läxor, jag måste göra matte nu. Och nån dag, kanske imorogn måste jag köpa byxor, måste bli bättre på det, just nu är jag lvl 2!

över och ut


jakten fortsätter

So, well... sommaren är slut.. Och det kanske är bra. För nu börjar ju ***** **********. Juste!
10 liter vin das kälalre och ingen mat idag!

Vikt före sommaren:58
Vikt edter sommaren:66
Vikt i mönstringsbrevet:64, militären kommer undra

Fårgan är bara var dom extra 8 kilona sitter ..
vi ses på festialen!

Vi är typ där nu

Det är typ nära nu!
Det åskar och regnar och är höst rusk, På bussen fick jag den märkligaste känslan. Det kändes som höst, fast fin höst.. En glad höst, en varm och mysig. När jag åkte över slätten mot malmö blixtrade himlen upp och det blev som på dagen. På den feta bussparkeringen utanförarlöv stod bussarna och larmblinkade. Det var fint.

Vad gjorde jag i Lund, jio, jag var hemma hos jojjo, skitlängesen sist, fräschaste hemmet, som hämtat ur en katalog.. Vi chillade och kollade på film och Gordon Ramsey, bästa kocken, varför kallas jamie oliver föresten för nakna kocken, han är ju inte naken :S

Asså, det är typ denhär byggnaden

Idag var linda och pappa hemma, så vi åt lunch hela familjen på Ristorante Amore, helt fint. Sån skranglig industribakgård som dom har gjort jättefin, maten var jättegod också. Sen badade jag och linda, det är rätt varmt i vattnet. Nu hardom åkt och mamma sover. jag ska också det, imorgon ska jg ju träffa azize och elise.. mystiken tätnar.