blågulafärger

Lycka TillMedKarriären

vad skulel någonsin kunna ersätta stå i kö? ...

jag är rät trött och sliten, som zlatan. Men det var en fin match idag. Om inte linda skulel varit en sån mes så skulel hon ha hängt ut sin verige flagga nu.. jag hatar henne. Jag gör det när jag är trött. Hatar folk. Det är en dålig egenskap, jag måste bota den. Det botas nog bäst med en näve frollic och lite öl. Imogon åker astrid till portugal. I övermorgon åker jag till kroatien. Det blir säkert bra, hoppas bara vädret blir bra också, annars komemr bara den starkaste av oss fyra komma hem levande. De andra i kistor. Jag och linda pratade om hur vi skulel bli begravda. Jag vill ha en fetfetfet grav. jag fattade itne riktigt vad hon ville, men jag kan ätnka mig nåt som liknar en japansk/kinesisk/whatever trädgårds-grav.
För övrit så köpte jag ny cykel idag. Den är fancyfancy, och ajg ska aldrig skjutsa på den och så ska jag sätta ner den i källaren när d et är kallt ute. Cykelnamn sfterlyses!

 Veckans modetips:
Ingen kan ha missat att vmyran blåser över sverige. Och självklart bör man ha blågult på sig. Men trots detta så är matchtröjja inte så vasst, åtminstone inte i modesammanhang. Självföredrar jag helgult med en blå accessoar(svråt att stava till men viktigt!) eller tvärtom.

1 dag kvar!

Sommar 06

Hej :=

Finally, om nån bryr sig, så ska jag börja skriva. För när alla andras bloggar är lästa och itne uppdaterade på ett par timmar så börjar det klia i fingrarna. Hur är det då med världen, jag skulel vilja säga skit. Men för mig är det rätt bra, och för alla andra verkar det rätt chill också. Det är sommar. Lovet har tjuvstartat. Det är fint väder och det är varmt!
Om 10 dagar eller whatsoever åker vi till kroatien fint.
Om 10 min åker jag till lund, så jag måste gå till la bus nu.

men slutligen : det känns lite obligatoriskt att ha nåt "dagenscitat/låt/whatevs" så här kommer

Dagens Modetips : Såhär i försommar och studentid är det vitt som gäller! Om du är tjej funkar det mesta^^

Peace Out!