asfgh

You can't buy happiness:
You'll end up having what you want but missing what you need.


...

orka att ens kläder ska vara på vinden när man äntligen får tummen ur röven och ska ut och springa. Sånt hatar man. Idag var en dålig dag.  Som dock blev bättre. Dansföreställning och jag spelade piano och det var KUL. För en gångs skull.

Det är soligt och jag vill bada. men jag vill inte ha sommarlov. Fatta att skolavslutningen kommer vara Den Största Fredagen. jag hatar fredagar.

I mina lurar: Christian Waltz  - Sunday morning breakup (för att jag är tre bokstäver från honom)

^¨~

Jag har insett mitt livsstörsta misstag..  VARFÖR HAR JAG INTE KONSUMERAT WASABINÖTTER  TIDIGARE... nu snackar vi alltså i större skala. Jag tror det är bra, dyrt, men det renar liksom kroppen, man svettas och näsan rinner.  Jävligt najs.

NU är det studenttider och jag hatar att jag fortfarande är ett barn. Inte så att jag vill ta studenten själv men för att man missar så mycekt...


I mina lurar: Säkert - Vi kommer dö samtidigt ( för att jag ätnker på kuba och det är varmt ute)

asdf ag

Min ipod är borta, så sjukt störigt. Var kan den vara; inte här , inte där. Mest där..
Gud va sorgligt. Imorgon ska dansarna göra nånting. är det bra? ljugarbänken?
Jag ska ut och springa sen, måste ata tilblaka min fysik från 2005. Då när man var ung och oförstörd.

I mina lurar:
Kraftwerk - Autobahn

bringing the 2004's back

Jag satt och läste mina lunardagböcker underbart. Jag saknar mitt liv då. Det ser helt bra ut om man läser dagböckerna. UNdrar hur jag kommer se på mitt 2007 när jag om 2 år läser denan bloggen igen. Jag tror det börjar bli dags att släppa på lösenordet btw..

Men iafall, lunrdagboken. Jag skrev på ett väldigt speciellt sätt; många smileys och ord som ajg använde för tillfället, typ baitat och sånt. Kanske är det högre kvalitet nu. kanske inte.

Hursom. NU börjar studentgrejset och ajg hatar att jag inte är 18. Jag tror jag ska springa idag. I 9an tränade jag jättemycekt.

I mina lurar: Kraftwerk - Models(för att jag tänker på bojan som ajg vill hälsa på i sommar.)

imba :S

Jag måste säga att idag var en mycket bra.  Den föregicks av en natt med mycket dunder och brak.  5000 nedslag (källa sydnytt och smhi, asså på riktigt, jag skojar inte) i skåne. Jag vaknade av en knall och att vinden rev och regnet piskade på mitt fönster.  Det varm ycket mysigt faktiskt. Där jag låg och studerade detta väderfenomen. Det var dock synd att det var så varmt och att jag inte kunde öppna mitt fönster på rund av regnet.
Morgonen därpå cyklade jag på min fars cykel(min var redan i skolan eftersom jag åkt buss hem och stött på biljettkontrollanter dagenföra(noah fick böta 700 kr)) Hade trååååkigt ensembleledning, Dagen såg dålig ut. Men den löpte på bra med diskusioner om samhällets ekonomi med azize. Jag fick tillbaka mitt matteprov; 40/42 ¤¤. Jag blev nöjd. Sen samhäll; prov det gick också bra. Sne konspirerade vi endel om frågorna.. om hur jeapordy-pappilan skulle kunna ge oss alla ig. Jag och kajsa cyklade till södervärn, en rolig syn eftersom hon är så liten. Där byttes kajsa mot ullis och vi cyklade ner till havet. Där tappade ajg min glass och fick glitter på mig från ullis'.
Sen satt vi i solen länge.
Precis kom jag hem från en fin löprunda. Den slöfockiga jh cyklade hela tiden brevid mig och drack festis och åt choklad, bara för att störa. Men det var najs.

Imorgon: Sista franskan, Sista Idrotten, Kanske spela tennis kanske bada. Eller ?

I mina lurar: Hello Saferide - Loneliness is not better when you're alone (hellosaferide har tagit sitt namn från en nattbuss som körde hem tjejer till campus från fester när annika studerade i USA. Bussen hette seferide)

konstnären var en ganska gammal man

In tribute to "konstnären", jag vet inte vad han heter på riktigt
Mannen som bott på denna gården i evigheter och som jag hört berättas om i mängder har nu hastigt avlidit.
Det var i måndags då konstnären, som för övrigt är alkoholist(som alla andra som bott på denna gården riktigt länge), var ute och gick på stan som han plötsligt trillade och bröt nacken. Han dog på fläcken.

helgen 25-27/5 2007

I fredags var det då konsert. Även om jag bara medverkade i stora kören så var jag ändå nervös under hela första akten. Det gick dock överbra. Inga fel, knappt. Och jag blev helt stolt över heleneholm. Efter konserten så begav jag mig och ett par av mina fellowschoolmates, mestadels aklassare till möllan där vi slog oss ner på golden. Timmarna gick och tillslut stängde dem, då hade jag hunnit träffa annamaj på blixtvisit, se Lisa dansana på bordet och diskuera svenska kyrkan med klara. Lisa, vars pappa är typ kapten på ett jättestort fartyg, drog med alla hem till sig där vi fortsatte med våra lustigheter. På vägen trillade vi dock i buskarna x antal gånger och jag har fortfarande sår på mina händer. Men hursom nådde vi tillsist imba lägenheten. Galen. Natten blev morgon och jag tvingades bege mig hem från lisa i expressfart och sen till centralen för tåget till siesta. Jag träffade natalie och a-amanda(8). Men i sista sekund bestämde jag mig för att inte åka med.. Jag mådde inte tiptop och min kära fakir hade redan spelat.. så istället åkte jag med mina föräldrar ut till landet för att rehabiliteras. Jag kände mig nöjd med mitt beslut när jag somnade in till pangprego i baksätet av vår stora saab.  Väl ute ur civilisationen klippte jag gräs och hoppade studsmatta och bara chillade. På kvällen kom också linda ner och vi kollade på departed. Idag åkte jag och linda hem från simrishamn med tåget och köpte blommor på värnhemstorget åt vår kära mor.
Nästa vecka blir nog chill.

 I mina lurar: (snarare på min skärm, quicktime) Anna och David - Close my eyes

vårkonsert

snart är det konsert dags. Och imorgon är det siesta dags, tror jag iafall.

I mina lurar: Peff - He-he-hej Kanin

--

http://www.youtube.com/watch?v=81S4SpZmyIw jävla klockrent!
Var i knivsås idag. Det var vackert och faktiskt rätt kul, även om jag var lite short on food.. Naturarna badade i stenbrottet...

I Mina Lurar:  Read my mind - The Killers

asdadfsdg

jag kom med i lucia. Och ajg har fått tid hos handkirurgen. Deppigt!

...

Jag kan stolt meddela att jag blivit uttagen till malmö stads luciafölje. Jag är glad. Dessutom kom mina skor från Kalifronien idag.


Se pokemon på youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=U8N_cJ2UOYY 

I mina lurar: Maroon 5 - Makes me wonder

..

Pokemon gick mycket bra, jag är stolt över min ensemble (why wouldn't I)
Nu ska bara denna dagen dö.


I mina lurar: Tomas Andersson Wij - Evighet

GRATTIS

Sort grattis till eriks band som vann hela musik direkt och nu ska åka till Zambia!

I mina lurar: Enrique Iglesias - Do you know(the ping pong song)


kommer ni ihåg

Kommer ni ihåg när folket levde som i casablanca?

Kommer ni ihåg när allt man sa var artigt som smör oavsett innnebörden?

Kommer ni ihåg när alla hade hatt och kavaj och en neger på sin bar som spelade piano?

Kommer ni ihåg när folk gjorde allt för kärleken?

Kommer ni ihåg när DVD var ovanligt eller när det var fattigmansgöra att jobba på fabrik?

I mina lurar: Frank Sinatra - As time goes by

up in the sky

Jag tror att detdär sms:et betyder mer än du tror!




I mina lurar: Lasse lindh - C'mon through


vad hände med våren?

Det känns som om man blivit tillbakkastad till den vackra men å så last-year hösten 2006. Igårkväll regnade det så mycket att jag var dyngsur redan när jag kom till arena. Någon spelade. Det var dåligt.  Sen hängde jag lite med petter och sparven plus khira med sällskap på golden.
Tidigare på dagen var det dansföreställning i aulan. Första delen var mycket trevlig. Andra delen var inte lika kul. Don't get me wrong. Dom var säkert jätteduktiga, men det var lite långt och jag tror jag somnade minst två gånger.
Det känns som jag går bakåt och inte frammåt. Och på så vis är det kanske ganska lägligt att det är höst igen. Jag tor inte jag kan nå mina mål, även om jag kämpar, och vad är det då för mening.
Fast å andra sidan, vad är viktigast. Målet eller the game?


I mina lurar: Pojke på månen - Rickard Wolf(som förra veckan tillkännagav sitt giftemål med en 19årig jimmy jansson kopia, enligt ryktet)

trollhaj

helgen 11-13/5 2007

Det som verkade bli en skithelg, utan planer blev tillslut väldigt trevlig!
 Fredagen har jag ju redan berättat om. Efter att jag gått och lagt mig 4 på morgonen efter 2001+förklaring
www.kubrick2001.com  vaknade jag typ 8 på lördagsmorgonen av alal små barn på gården och solen, som lyste in genom mitt fönster. Så jag gick upp rätt så tidigt. Halv 12 började linda tjata om att jag skulle följa med till hennes kompisars konfirmation. Den skulel börja kl 12.. Så jag gjorde't. När vi kom dit 3 minuter i tolv. Perfekt i tid. Så nmättes vi av en full kyrka som höll på att avsluta hela konfirmationen.. Inödigt och lite pinsamt. Jag gick ner  på stan och muppade runt. pÅ kvällen åkte jag in till lund och såg spyxet. Det var bra! även om jag nog tyckte det var bättre förra året, så var det väldigt underhållande. Jag gillade Måns' insats. När jag ävl kom hem från lund tog jag mig springandes genom regnet hem till steffi. Där jag tvingades förnedras av hennes serbiska mamma. Ett tragiskt nederlag för sverige och the ark. Men det var ju trots altl hemma hos steffi. Hur skulle det då inte kunan vara trevligt ändå. (blinkblink) Noah och miki var där också. Vid två, då alla tagit sig bort och hem för att sova gjorde jag tvärtom. Och träffade 02.34 jonna uranför hennes lya vid kronprinsen. Vi gick sen en fin promenad. Hon var märkbart påverkad av 2.25 cidern som hon druckit.
Idag har verligen inte mycket hänt. Jag har läst ut den franska boken som jag citerat här undertill. Den var faktiskt bra. Helt djup. Även om jag inte fattade slutet.

Nästa vecka är chill. Vi ses då.


utdrag ur La saison des chamailles

comment on sait qu'on aime?
j'ai posé la question à tous qui consentaient encore à me parler.
J'ai posé la question à ma mère
  - Comment tu sait que c'est bruno que tu aimes plus que papa?
  - J'ai essayé d'imaginer le reste de ma vie sans Bruno et je n'ai pas pu. Ca n'avait pas de sens.

J'ai posé la question à Bruno
  - Comment tu sais que tu aimes maman?
  - C'est la première de fois de ma vie que je ressens ca. Quand je suis avec elle, je me sens chez moi, en moi. Ta mère, c'est ma maison.

J'ai posé la question à Alec
  - Comment tu sais que c'est Robert que tu aimes?
  - Avec lui, je n'ai plus peur.

J'ai posé la question à Robert
  - Comment vous savez que c'est Alec que vous aimez?
  - Avec lui, je me sens tellement libre.

J'ai posé la question à Maxime, mon petit frère, qui a neuf ans.
  - Comment tu sais que c'est Camille que tu aimes?
  - Parce que je suis content quand elle est contente et je suis trist quand elle est triste.

J'ai posé la question la question à mon père.
  - Comment tu sais que tu aimes toujours maman?
  - Parce qu'elle me manque encore.


Franska är verkligen inte menat att skrivas på dator.

En fredag, och en natt

Igår fredag, som såg ut att bli den sämsta fredagen någonsin, blev ganska bra tillslut. Jag och mina kära föredetta klasskamrater och grannar , love och jh, var både på donken och foodland och hemma hos love och kolalde på den skummaste filmen ever: 2001: space odyssey. Första sci fi filmen från 1968. Sjukt djup.Och en aning dryg. Men det reder sig!  Ikväll är det spyx.

I min lurar: Emil Jensen - Flod utan banker

Jag har kommit påå ...

Jag har kommit fram till att jag är en nörd. Och att jag på något sätt också lider av känslomässig stress. Jagm år illa..
Jag har kommit på att jag hatar fredagar. En onödig dag, speciellt eftersom jag börjar så sent, man hinenr inte prata med någon förutom sin klass, och man slutar så sent att alla andra har gått hem...
Jag har kommit på att kärlek bara är jobbigt. Det får mig att må dåligt på insidan
Jag har kommit fram till att jag är royalist. Jag stod och förundrades över pompan och ståten  på stortorget när Danska drottningen sulle komma. Dansk tv direktsänder sånt hela tidne. Varför gör inte vi det?
Jag har kommit på att jagm åste hitta en dejt, eller en kompis till spyxet imroogn.
Jag har kommit på att snart är 2an slut och det är lite jobbigt
Jag har kommit på att jag nog inte kommer komma med i luciatåget, men hoppet finns nog någonstans fortfarande..
Jag har kommit på att jag inte har så bra självförtroende som ajg har, även om detä r ganska bra
Jag har kommit på att jag  är en sån som man läser om som blir lite ledsen på våren.
Jag har kommti på att jag är mänsklig , kanske...

I mina lurar: Fibes oh fibes - Weekend love
Jag har kommit på att den gör mig glad

.

idag var det då national provet. Jag var inte nervös och det gick nog bra, förutom att jag gjorde ett sjukt störigt misstag... Det mesta gick dåligt sen och jag blev helt totalt emo och gick hem och spelade data.
 Jag veit nte varför provet dödade mig så. Det var läskigt iafall. Hursomhelst så cyklade jag genom massa brattiga villor och kände mig liten, till noah. Imrogn är det freda och sen helg, Jag gilalr itne denna helgen.

så var det då över.


Listan på viktiga saker som kommer och har kommit


  • Gemuprovet och betyget
    Jag fick mvg på både provet och i betyget. Sista gemulektionen för alltid. Sista gången man har marianne mattson och kanske tillcojhmed sista gången man ser henne. HOn ska ju pensioneras nu. Ändå sorgligt.
  • Lucia uttagningen
    uttagningen till Malmö Stads Luciafölje. Jqag blev helt hes efter att ha skrikit hela min håltimme, och det gick inte heller särskilt bra, jag tror jag blev nervös. Sen fick jag ävnta helt länge också , eftersom jag var tvungen att vänta på dom två andra kilalrna som sökt. Annamaj dög tydligen inte. Lite deprimerande att sjunga luciasånger nu. Men jag vil lverkligen komma med. Det vore super!
  • Idrottslektionsledning
    Blev inte av pga det kraftiga regnet.. Istället var vi inne och spelade fotboll och innebandy, det var kul. Men sköt bara allting på framtiden.
  • Nationella prov i matte
    imorgon, jag tror att just nu sitter om inte de flesta, så iafall många 2or och oroar sig över matteB provet imorgn. Jag känner mig dock ganska avslappnad. Jag går efter filosofin att antingen kan man det eller så kan man inte det, och om man inte kan det så är det inte lönt att plugga för det är så mycket så man hinner inte.... Jag hoppas det går bra. Imorgon kanske det uttalandet straffar sig big time!

Det var dom viktiga sakerna i mitt liv.


 I mina lurar: Jan Malmsjö - snurra min jord


glöm inte kolla bilddagboken: onkologen.bilddagboken.se


.

http://www.aftonbladet.se/vss/malmo/story/0,2789,1063500,00.html min släkting, ganska långväga, men dock. Var han som cyklade framfrö bilen. Namnet var Tobias Wiking. Sjukt osmidigt att försöka fly från polisen i en gul bil. jag menar, det är ju inte ås lätt att gömma sig....

how many brothers fell victim of the streets

imorgon är det lucia, jag får tillbaka mitt gemuprov och vi ska hålla idrottslektion, många viktiga saker samlas på en dag. Men det är nog bra.
 Vi såg dans i skolan. Det var bull, sen såg vi dansarna,. det var roligare.
Audition itll musikteater; kul, alla är nervösa.  Dom borde vara, detä r ganska svårt.
Jag sitter här hemma och oroar mig för morgondagen och lite för torsdag, the matte dag!

i mina lurar:  2pac - life goes on

vägskälet

min helg var sjukt random. Allting bara ähnde utan mitt samtycke, men det blev bra. Utom söndan som bara försvann. Jag har slutat dricka och är nu sofistikerad. Jagh ar börjat bestämma mig för vilket instrument jag ska ha, förskag uppskattas... Jag har sökt till lucia. jag är typ nervös. För jag vill var med även om jag inte tror att jag når upp..  Jag söker också dejt till lördag!

Peace in the middle-east (zaratea greppet)

hur jag tänker:

jag har kommit till en punkt där jag nu måste erkänna mig, på något sätt, besegrad och det finns ingen annan väg än att ge upp. Det känns jävligt tungt. Jag hatar att ge upp, jag ger aldrig upp.
När det hela hände så tänkte jag att det kommer väl ordna sig och alla tankar om typ hur ska det gå nu med allting förklarades med just: det komemr ordna sig. Det gör det väl alltid.
Även om det höll i sig och det var lite jobbigt så skulel allting ordna sig. Det var jag övertygad om. Tiden gick, och jag var lika glad som alltid. Alla möjligheer i världen. Det gjorde inte ont så länge jag inte ansträngde mig eller försökte sträcka ut för mycket. Men det var fortfarande där.. Så jag bestämde mig tillslut för att tatag i det och jag gick till sjuksyster. Hon tittade på det och ville remissa mig vidare. Jag undrar om hon egentligen kan nånting.... Hon föreslog också en privatläkare vid namn lars ekeroth. Det skulel gå snabbare. Och det gick rätt snabbt, inte så konstigt när det kostade 600 kr.  Jag fick en tid en onsdag, veckan innan jag begav mig till karibien. kl 9 på morgonen eller något sånt. Det var i februari, så solen gick upp precis vid den tiden.  Jag komemr ihåg att det var soligt. Jag hade solien i ögonen när jag gick med min cykel. Jag var sjukt glad. allting var positivt. Han skulle säga att det läker sig själv och sen skulle jag fortsätta vara glad. Åka till kuba och allting skule lbli normalt.
Det hände inte. På vägen hem hade jag gråten i halsen och solen hade typ försvunnit. Helt plötsligt var jag hemma och för första gången på jag vet inte hur länge så grät jag, det måste erkännas även om min manlighet tar stryk. Jag kom ner djupt, och stannade där. en månade senare eller så fick jag ett brev från UMAS som sa att jag stod under sjukvårdsförsäkringen, in my ass tänkte jag.  Kanske inte så konstigt att jag förlorade min inspiration att spela. Tiden har ändå gått. Snart har sjukvårdsgarantins tid tagit slut. Och jag hade pianouppehåll på grund av 1 maj. Jag hade därför inte spelat på ett par dagar. När jag så satte mig vid pianot för ett par dagar sen fick jag direkt ont och jag insåg att jag levt i förnekelse ändå sedan dendär kvällen i somras. jag kände att det nog var dags att ge upp. Det är inte lätt. Jag har spelat piano nu i snart 9 år, det har tagit en stor del av min tid och det har varit kul och mitt liv. Min taktik fram till nu har ungefär varit att jag spelar gymnaiset ut, står ut med vad jag måste och gör det jag ska. Men nu är jag alltså här, tid att ge upp. Ge upp mitt liv. för det är så det känns. Jag beskyller mig själv och jag beskyller mina föräldrar. Men konstigt nog varken jh eller någon annan österlenare, som egentligen är själva orsaken. Men samtidigt har väl ingen gjort fel? Vem kunde ha vetat? frågan är nu: Hur bör min nästa taktik lyda? vad ska jag hitta på nu? Vilken syn ska jag ha på grejjen?

valborg 2007

 fy vad jag gilalr valborg, en mycket fin högtid. En som vi ska vara stolta över. Det är ju härligt, den är liksom lagom nationalistisk och inte så mycket religiös. Man blir glad när solen skiner och man ser blågula flaggor på vägen till skolan( jag för malmö stad hade glömt att valborg var klämmdag. Vi fick gå i skolan och malmö stad fick betala Ob tillägg för alla lärarna) Det var ändå en chill dag. BÖrjade sent för att franskan tagit slut nu och började med ensemble där vi spelade pokemon themet, dock utan trummor och med albin på bas. Så det blev inte riktigt bra.. men det duger! Dogme film på svenskan och jag började oroa mig för hur vädret skulle bli. Efter kören som också var helt okey, förutom en mindre unpleasant surprise; någon man knappt kände igen, åkte jag hem och sen lite senare ner till biblioteket med linda; väktaren i dörren var inte så glad så han lät oss inte lämna tillbaks boken som redan var lite försenad. Taskigt! utanför, lika chockad över stängningen stod minna, lindas judekompis. Hon är väl trevlig. pratar mycket iafall. Sen åt jag och linda mycketmycket fiiiiiiin mat på donken. När vi citerat europtrip i typ en halvtimme drog jag ner mig till västra hamnen. Det var dags att inviga öresund! Efter inte alltför långt velande var vi i. Jag och noah hoppade i vars två gånger. Det var kallt, men det gör en till en viking, och efter det obligatoriska "ah, det var ändå skönt" åkte jag hem och drack varmchoklad för att få upp temperaturen. Sen bar det av till pildamsparken. Träffade många folk jag kände, är följer ett axplock

-Max, som jag adlrig sett dricka förr, var lagom "salongsberusad" vilken han upprepade om och om igen. Han var lika röd i huvet som sin röda peakjacka.
-Killen som tydligen alltid är på pildammarna och har hatt och pratar med världens skånska dialekt fast han är typ blatte. Han känneri ngen men pratar med alla
-Sofia, som hade sin lugg igen!
-Jimi tror jag

och många fler, Jag har låga halter av allting i kroppen idag, så jag orkar inte gå in på mer detalljer.
Efter att jag gått runt och letat efter folk i parken hittade jag steffi och hennes crew, typ noah och kalle och wille och linus, vi tog oss. Det tog tid, hem till miki. Vi åt ost och jag fick se soffan där jh en gång låg död efter en kulturnatt. Jag brände mig på en cigg så nu har ajg värsta brännblåsan.