Semesterbloggen

oooooops, helt plötsligt så är det snart sommar igen. Jag har precis fattat att jag ska åka imorgon!  nästan lite panik nu, fast in a good way. Har packat det emsta nu, vad jag vet, fixat nya låtar som ska få mig att tänka på kuba, i min ipod. Adresser och sånt har jag samlat in och jag har tillochmed städat(jag vet inte varför det var lönt egentligen, jag kommer ju inte preccis kunna njuta av renheten)
anyways. imorgon runt lunch bär det av. Som vanligt, så ska vi åka buss från värnhem till centralen (mammas påfund.. vi gör alltid det när vi ska iväg, jag förstår ändå hur hon tänker och då är det väl okey) Sen över bron med tåget och alla våra väskor och sen upp i luften till madrid.  sen, efter en natt och en halv dag i madrid så far vi över atlanten till paradis-ön(?)Kuba! Karabiska ön kuba åtminstone, oaraidest återstår att upptcäka. Lev i välvilja mina kära vänner. I will be back!

jajaja

det blir faktiskt bättre.  Men vafan! ärligt talat, det kunde inte kommit olämpligare.
dagen innan fick jag sofias numemr efter mycket ansträngning, jag har nog aldrig lagt ner så myket effort på någon. det beror kanske på mitt tråkiga liv(steffi) att jag försöker sysselsätta mig med konstiga saker. Anyways, jag hade fått sofias nummer och det var jättesoligt när jag gick med min cykel mot slottstadesn läkargrupp. Ett fult betonghus vid hästhagen.  Jag blundade och kände mig helt lyklig. Sen fick jag då det inte så trevliga beskedet av lars ekeroth. Sendess har jag inte varit speciellt glad och jag har inte ens kunnat försöka att vara och tänka på annat.
Det håller nog hursomhelst bli bättre. Det måste bli, snart är det ju kuba. Jag vill inte missa allt kul där. Så nu ska jag bara tänka positiva tankar.
Igår var det genrep för wss, mkt bra, sjukt positivt överraskande. Jag blev glad. Men jag håller med min pappa. Den är lite för kort. Om man tillexempel jämför med rent som var typ 3 timmar...

Snart ska jag bege mig till arena och om två dagar är det hej då.
btw 5 mars p mejeriet i lund.

inte bög!

yo, jag är mister cool, mister cool brukar samla vantar, för jag är så kall att jag bantar. nä fan..
mister cool är som en gudagåva när jag kör för publik så jublar båda. brabrabra
min humor är så fet att den har hängslen och så intern att den har hamlat i fängelse
sådär nu är det dags att bjuda några, shots till rummets gudagåva, helt enkelt sluta snåla för ni vet att ajg är här när ni hör brudar vråla. Hör ni alal brudar vråla sånt skit som brudar aldrig brukar våga. och jag brinenr helt utan låga, oh när jag inte föds så luta fråga. men jag känenr faktiskt en bög som kör lika ofta som en taxichafför. Det är rätt praktiskt att dö så ge mig en gravsten, d har en fitta så tajt så det känns som att knulla nån i navel. Kall, ursäkta, fryser ni? jag är så lysande att ajg brode vara bosatt i lysekil...

fortsättning föler :P